O NAMA

Mlada smo hrvatska tvrtka koja nudi informatička i multimedijska rješenja privatnim iznajmljivačima te drugim klijentima u turističkom i informatičkom sektoru.

Sa sjedištem u SAD-u, 2013. godine osnovani smo kao tvrtka Adriatic Waves LLC sa svrhom pružanja informacija o smještajnim jedinicama, ali i iz vlastite potrebe za povećanjem kvalitete prezentacije. U 2018.-oj poslovanje selimo u Hrvatsku gdje mijenjamo naziv u Futurist j.d.o.o.

Dugi niz godina gradili smo, testirali i u konačnici izradili kompletan sustav koji omogućava olakšano vođenje rezervacija te sinkronizaciju s Airbnb, Booking.com, TripAdvisor i drugim vodećim svjetskim portalima. Štoviše, nudimo usluge izrade privatnih internet stranica, profesionalno fotografiranje, izradu video materijala s najmodernijom opremom, oglašavanje te olakšano vođenje drugih smještaja.

Svojom kreativnošću, kvalitetom i profesionalnošću postižemo rezultate koji zadivljuju i goste i vlasnike (provirite u našu galeriju i video primjere). O dosadašnjem uspjehu mnogo govori i činjenica da smo zadržali većinu klijenata koji se kontinuirano savjetuju s nama i traže naše usluge.

Za realizaciju Vaših ideja, slobodno nas kontaktirajte i Vi!